Pandoro traditional italian, Balocco, 750 g
Toata pasiunea Balocco intr-un Pandoro moale si delicat preparat cu lapte proaspat italian de inalta calitate, oua de la gaini crescatoare in aer liber, respectand reteta traditionala.
Fondata in Piemont ca o patiserie tipica in 1927, Balocco s-a transformat de-a lungul anilor intr-o realitate industriala capabila sa ofere o selectie vasta de produse pentru ocazii speciale. Panettone, pandoro, porumbeii de Paste si biscuitii fac acum parte din traditia italiana in toate intentiile si scopurile. In ciuda faptului ca s-a impus printre cele mai cunoscute marci din industria deserturilor coapte, Balocco continua sa mentina o legatura puternica cu simplitatea si autenticitatea retetelor de moda veche.
Pandoro clasic in cutie Balocco 750 g - BALOCCO S.P.A. INDUSTRIA COFETARIEI - Ingrediente: faina de GRAU, zahar, OUA proaspete 20,3%, UT, drojdie naturala (faina de GRAU, apa, drojdie), emulgatori: mono si digliceride ale acizilor grasi, LAPTE proaspat pasteurizat 1,8%, sare, arome, unt de cacao. Poate contine NUCI, ARAIDE si SOIA. Plic de zahar impalpabil (zahar, amidon de GRAU, arome). - VALORI NUTRITIONALE (MEDIA LA 100 g): Valoare energetica 1690 kj / 403 kcal - Grasimi 19 g din care: acizi grasi saturati 10 g - Glucide 50 g din care: zaharuri 27 g - Proteine 7,6 g - Sare 0,57 g - A se pastra in un loc racoros, uscat ferit de surse de lumina.Urme: NUCI, ARAHIDI, SOIA