Capsuleria va ofera inlocuitorul perfect al zaharului la plic pentru cafea si ceai: mierea la plic – cel mai nou si modern ambalaj.
Mierea la stick este recomandata pentru indulcirea cafelei de dimineata, dar si pentru ceaiul sau laptele copiilor.
Greutate: 720 g
Numar Bucati/Set: 60
Caracteristica Produs: Plicuri de miere
Tip produs: Dulceata, Miere & Crema Tartinabila
Durata de livrare: 1
Capsuleria va ofera inlocuitorul perfect al zaharului la plic pentru cafea si ceai: mierea la plic – cel mai nou si modern ambalaj.
Mierea la plic este un ambalaj usor de folosit, doza de miere inlocuind exact cantitatea dintr-o lingurita de zahar.
Mierea la stick este recomandata pentru indulcirea cafelei de dimineata, dar si pentru ceaiul sau laptele copiilor.
Ceaiul este a doua bautura consumata in lume, cantitativ, dupa apa. Pe langa faptul ca hidrateaza, ceaiul are si alte beneficii asupra sanatatii, iar in combinatie cu mierea de albine asigura protectie impotriva bolilor cardiace si a cancerului, datorita antioxidantilor din ceai si continutului bogat al mierii in proteine si minerale.
Ceaiul verde se combina cel mai bine cu mierea de albine, fiind incompatibil cu laptele sau zaharul.
In Anglia ceaiul de la “five o ‘clock” este indulcit cu miere si adesea aromat cu lapte, rom, sau lamaie.
Maghiarii si germanii sunt cunoscuti pentru faptul ca isi indulcesc ceaiul cu miere si adauga arome ca lamaia, rom-ul sau ocazional vin.
Olandezii savureaza ceaiul tare, negru, adaugand miere sau lapte.
In localurile italiene dragostea fata de miere este in voga, datorita unei preocupari intense asupra unui mod de alimentatie sanatos, dorindu-se micsorarea consumului de zahar – asa numita “otrava alba pentru organism”.
Fiecare restaurant, cafenea sau bar pune la dispozitia tuturor clientilor sai miere la plic, ca o alternativa de indulcitor 100% natural pentru cafea.
Savurati-va in fiecare dimineata cafeaua sau ceaiul cu miere la stick Roua Florilor. Veti beneficia de o doza naturala de energie care va va ajuta sa faceti fata mai bine unei zile de munca intensa.
Mierea poliflora este obtinuta din nectarul mai multor tipuri de flori. Culoarea si aroma sa variaza in functie de tipul de floare predominant.
Mierea poliflora este considerata de majoritatea specialistilor ca fiiind o miere completa, utilizata in tratarea a numeroase boli si afectiuni. In compozitia sa intra vitamine din complexul B si C, enzime, acizi organici (acid lactic, acid gluconic) si diverse saruri minerale (fier, fosfor, calciu, potasiu). Este usor de asimilat datorita continutului sau de glucoza, sucroza si fructoza.
In general, mierea confera numeroase avantaje in ceea ce priveste densitatea nutritionala comparativ cu zaharul, continand vitamine precum B2 si B6, fier sau mangan. Vitaminele din grupul B sunt cruciale pentru asigurarea energiei de care are nevoie organismul, iar in combinatie cu cafeina din cafea, vei simți cu siguranță un efect stimulator benefic. Fierul pe care il contine mierea este legat de cresterea sanatatii sistemului cardiovascular; manganul are proprietati antioxidante si sustine sanatatea oaselor. Mierea are si calitati antibacteriene si antiinflamatorii, foarte benefice pentru organism.
Cafeaua indulcita cu miere este cu siguranta o optiune mult mai sanatoasa si mai nutritiva decat zaharul, chiar daca, in cele din urma, in organism, mierea se descompune tot in zaharuri. Este vorba insa de zaharuri naturale, care afecteaza nivelul zaharului din sange intr-o masura mai redusa.
Beneficiile de sanatate ale mierii nu vin din consumul unor cantitati mari, ci din consumul regulat, zilnic, care aduce beneficii pe termen lung.
Aroma_: Miere
Tara de origine: Romania
Numar Bucati: 1
Ingredient Principal: Miere
Aroma: Miere