Blog

icon Blog Capsuleria

Ce face cafeaua unică?

Dacă există un lucru care face ca cafeaua să fie unică, aceasta este cu siguranță aroma și parfumul ei. Dar cum obținem rezultatele pe care le cunoaștem? Procesul care afectează cel mai mult aceste caracteristici este prăjirea: atât aroma tipică a cafelei, cât și gustul acesteia depind de aceasta. Prin această fază, cafeaua verde devine comestibilă și capătă profilul aromatic și organoleptic definitiv. Ce este prăjirea?... Citeste mai mult

Consumul de cafea reduce riscul de îmbolnăvire

Consumul de cafea este bun sau rău? Cafeaua este cancerigenă sau nu? Care este rolul cafelei în dezvoltarea cancerului? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările pe care și le pune fiecare consumator de cafea sau și-a pus cel puțin o dată în viață. Deci, consumul de cafea este asociat cu un risc crescut de a dezvolta cancer? Care este rolul cafelei în apariția cancerului? Cafeaua este una dintre cele... Citeste mai mult

Istoria cafelei espresso

Istoria cafelei espresso În spatele micilor gesturi și obiceiuri zilnice există foarte des o poveste grozavă, o cronică adevărată și autentică, care este frecvent trecută cu vederea de majoritatea indivizilor. Din acest motiv, astăzi, Capsuleria vrea să vă spună o poveste care aparține uneia dintre principalele obiceiuri ale oamenilor, adică istoria cafelei espresso. Dacă, de fapt, consumul de cafea într-o ceașcă... Citeste mai mult

Brimming With Love – Iubire cu gust de cafea: toate detaliile despre film

Ah, ce mister Iubirea! Apropo, ești mai predispus să iubești la prima vedere sau preferi să cunoști mai bine o persoană înainte de a intra într-o relație? În sprijinul acestei a doua teorii există „ Brimming With Love – Iubire cu gust de cafea ”, un film realizat în SUA, în regia lui W. D. Hogan, care a devenit rapid un adevărat cult. O comedie sentimentală, amplasată într-un bar, al cărui... Citeste mai mult

Cafeaua aromata pentru espressoarele Nescafe® Dolce Gusto

Cafeaua aromata de la Capsuleria® in capsule compatibile cu espressoarele Nescafe® Dolce Gusto mi-a deschis portile raiului. ANNA MAGNI EXPERT IN CAFEA Capsuleria® Magazinul specializat de capsule si pad-uri online ___________ Iubesc ritualul cafelei deja de mult timp: prefer amestecurile placut cremoase, cu prajire medie si gust puternic, dar lumea cafelei cu arome pentru aparatele Nescafe® Dolce Gusto este cu siguranta... Citeste mai mult

Intretinerea espressorului Nespresso

Secretele pentru o super cafea cu aparatul meu de cafea Nespresso SARA VIGORELLI EXPERTA IN CAFEA CAPSULERIA Magazinul specializat de capsule si pad-uri Este ora 7:00 dimineata, alarma suna, a venit timpul sa te trezesti, prima cafea de la Capsuleria in capsule compatibile Nespresso cu espressorul tau de cafea Nespresso si este timpul sa incepi ziua fericit. Nu este usor, dar trebuie sa o faceti! Nu va descurajati, totusi, cu aparatul... Citeste mai mult

Despre cafeaua Robusta

Felurile de Cafea Cand vorbim despre "cafea", imaginea emblematica este: o boaba de cafea alungita, mai mult sau mai putin rotunjita pe o parte si cu o linie sinuoasa care intersecteaza, in lungimea sa, cealalta parte mai plata. Realitatea ne spune ca felurile de cafea, cu diversitatea lor, sunt numeroase si, desigur contributia lor in ceea ce priveste aroma este la fel de diferita. Exista doua specii botanice comercializate de obicei: Arabica... Citeste mai mult

Despre cafeaua Arabica

Felurile de Cafea Cand vorbim despre "cafea", imaginea emblematica este: o boaba de cafea alungita, mai mult sau mai putin rotunjita pe o parte si cu o linie sinuoasa care intersecteaza, in lungimea sa, cealalta parte mai plata. Realitatea ne spune ca felurile de cafea, cu diversitatea lor, sunt numeroase si, desigur contributia lor in ceea ce priveste aroma este la fel de diferita. Exista doua specii botanice comercializate de obicei: Arabica... Citeste mai mult

Ce este cafeaua artizanala

Ce este cafeaua artizanală Ce inseamnă să prajești cafeaua în mod artizanal? Ce diferențe sunt între o cafea normală și una artizanală? Selecția boabelor de cafea crudă este primul pas important pentru a determina calitatea cafelei, fie ele boabe de cafea Robusta sau Arabica. Prăjirea cafelei este un alt pas important. Este procesul de transformare al cafelei, cel mai important pentru a defini dacă o cafea este artizanală... Citeste mai mult

Suport clienti 09:00-17:00

+40743544294 contact@capsuleria.ro
close

Comparare

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

close

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!