CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 PACHET DE PASTE BARILLA CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Cea mai buna cafea din lume

Cea mai buna cafea din lume

Pentru ca aceasta este cea mai scumpa cafea din lume dar si cea mai buna

Kopi luwak este facut doar in Indonezia si provine dintr-un proces foarte, sa spunem.. special.




Daca exista o mancare de cult in lume, aceasta este cafeaua: o bautura calda, care functioneaza tehnic ca un stimulent si pe care aproape toti o bem continuu.
Pentru cafea exista acum o gama nemarginita de calitati, variatii, retete si diferite preparate. In Italia cafeaua este espresso, in Turcia este, de fapt, cafea turceasca, in centrul si nordul Europei cafeaua este in general lunga, mai putin densa si mai apoasa decat a noastra, iar apoi sunt cele de la pachet, cele duble, triple si curand.
Din anumite motive, cultura cafelei s-a diversificat atat de mult incat a devenit o subcultura regionala si globala in acelasi timp. De aceea este aproape imposibil sa ai o harta a tuturor cafelelor consumate in lume, a combinatiilor si a gesturilor si aromelor care le insotesc.

Cu toate acestea, cea mai buna cafea din lume exista. Asa au definit-o experti, bucatari, entuziasti si critici de peste tot, si este o cafea indoneziana. Numele ei este Kopi Luwak.
Este o cafea despre care s-a vorbit mult in ultima vreme, mai ales datorita a doua dintre caracteristicile sale foarte ciudate: pretul foarte mare, dupa unii chiar disproportionat, si prepararea ei, de care noua, oamenii, ne-ar fi imposibil sa ne lipsim. ajutorul unui animal foarte particular, luwak-ul, de fapt.

Escremente de Luwak
Luwak

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!