CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 LAPTE DE MIGDALE CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Consumul de cafea potolește foamea?

Consumul de cafea potolește foamea?
Au fost efectuate unele studii privind relația dintre cafea și foame și despre modul în care cofeina poate ajuta la reducerea senzației de poftă de mâncare, mai ales atunci când ținem o dietă săracă în calorii.

Așadar, dacă vă întrebați dacă consumul de cafea face să dispară foamea, trebuie să știți că, cafeaua nu numai că ne oferă energie și ne îmbunătățește performanța fizică, dar reușește și să țină foamea la distanță.

Potrivit științei, însă, ideal ar fi să bei cafea decofeinizată pentru a inhiba apetitul.

Evident, așa cum este întotdeauna bine de reținut, nu trebuie să depășim cantitatea zilnică de cafea, altfel riscăm să obținem efecte negative asupra organismului nostru; consumul de cafea face ca foamea să dispară dacă luăm o doză moderată zilnică, 3 - 4 cafele pe zi sunt cu adevărat ideale pentru sănătatea noastră.
 

Cafeaua și foamea: cum cofeina controlează apetitul


Prin cercetare s-a remarcat că în urma consumului de cafea decofeinizată, senzația de sațietate a fost mai mare, nivelurile de grelină și leptină au scăzut în timp ce cele ale peptidelor au crescut, rezultând senzația de sațietate.

Riscul pe care îl ai în acest caz este doar acela de a exagera cu cafeaua pentru a încerca să ții foamea sub control, așa că este bine să fii atent la alimentație, să ai mese sănătoase și complete și să bei cafea doar între mese. evitați să mâncați alimente prea bogate în calorii.

O cafea buna nu poate face altceva decat bine pentru ca nu serveste doar la potolirea foamei, ci este si o sursa buna de antioxidanti, necesari organismului nostru.



Descoperiti cafeaua Decofeinizata La Capsuleria

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!