CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 LAPTE DE MIGDALE CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

icon Intretinerea espressorului Nespresso

Intretinerea espressorului Nespresso

Secretele pentru o super cafea cu aparatul meu de cafea Nespresso

 
SARA VIGORELLI
EXPERTA IN CAFEA
CAPSULERIA
Magazinul specializat de capsule si pad-uri

 
Este ora 7:00 dimineata, alarma suna, a venit timpul sa te trezesti, prima cafea de la Capsuleria in capsule compatibile
Nespresso
cu espressorul tau de cafea Nespresso si este timpul sa incepi ziua fericit.

Nu este usor, dar trebuie sa o faceti!

Nu va descurajati, totusi, cu aparatul dumneavoastra Nespresso si cu super cafeaua in capsule compatibile Nespresso de la Capsuleria puteti
incepe in cel mai bun mod posibil cu energia si aroma necesara, doar cateva gesturi si cafeaua preferata este servita.
 

Dar este ceva in neregula!


Bei cafeaua, dar ceva nu este in regula, cafeaua nu mai are aceeasi aroma intensa si aproape ca simti un gust rau, este semi calda si sa o bei nu mai este o placere.

Espressorul tau Nespresso face mai mult zgomot decat de obicei si dureaza prea mult sa faca cafeaua, sa astepti te face sa devii nervos si iti pierzi rabdarea.
 
Este dificil sa incepi ziua fara sa bei o cafea buna si din start ziua parca devine mai amara... cu siguranta a sosit timpul sa decalcifiezi aparatul de cafea Nespresso.
 

Nu este atat de greu precum multi cred!

 
In primul rand, dupa oprirea aparatului de cafea Nespresso, goliti complet apa din rezervor si capsulele compatibile Nespresso utilizate care pot fi inca in interior sau in recipientul special.

Umpleti rezervorul aparatului dumneavoastra de cafea Nespresso cu apa curata si adaugati o doza de decalcifiant RIO.

Asezati un recipient mare sub dozatorul aparatului de cafea Nespresso care pregateste cafeaua.

Porniti aparatul de cafea Nespresso, lasati-l sa se incalzeasca ca si cand ati prepara o cafea, apasati butonul pentru cafea lunga de mai multe ori pana cand apa din rezervor (cu produsul decalcifiant) se epuizeaza complet.

Pentru a evita eventualele reziduuri, este necesar sa reumpleti rezervorul pentru a doua oara si sa repetati ciclul numai cu apa curata.

In cele din urma, este recomandabil sa pregatiti o cafea de test, dupa ce ati preparat-o, o puteti arunca, este folosita pentru a face curatarea espressorului dumneavoastra Nespresso mai in detaliu.


Un mic pont anticalcar pentru espressorul Nespresso

 
Pentru a preveni calcarul, este absolut recomandabil sa utilizati un filtru de calcar, un plic simplu care contine rasini, ce nu modifica gustul apei si a cafelei, retine impuritatile si previne acumularea de calcar in rezervorul aparatului dumneavoastra Nespresso.
 

Perfect!


Acum ati terminat! Aparatul Nespresso este acum la fel de bun ca nou. Este gata de utilizare din nou la performante maxime si veti avea din nou o cafea super cremoasa, calda si intensa! Simplu, nu-i asa?

Cu siguranta este o procedura pe care multi dintre noi nu iubesc sa o faca, dar este necesara cel putin o data la 3 luni daca utilizati apa de la robinet sau la fiecare 6 luni cu apa decalcificata sau cu un filtru anticalcar.

Este important sa stim, totusi, ca decalcifiantii sunt utilizati pentru a elimina depunerile de calcar care pot deteriora aparatul de cafea Nespresso, dar este, de asemenea, nevoie de o masura de precautie foarte importanta care sa contribuie la pastrarea durabilitatii acestuia.


Secretul clatirii espressorului Nespresso

De fapt, cafeaua elibereaza numeroase reziduuri care sunt depozitate atat in interiorul, cat si in exteriorul aparatului de cafea Nespresso, prin urmare este foarte important sa clatiti numai cu apa fierbinte inainte de fiecarea cafea, pentru a evita contaminarea si mai presus de toate ingerarea lor.

Dureaza doar 5 secunde:

Porniti aparatul dumneavoastra de cafea Nespresso, asteptati sa ajunga la temperatura perfecta si apoi sunteti gata sa ii dati drumul fara a introduce cafeaua preferata in capsule compatibile Nespresso de la Capsuleria, faceti o cafea fara capsula, deci doar cu apa.

Acest lucru va permite aparatului Nespresso, pe langa atingerea presiunii potrivite, a temperaturii potrivite si a functionarii la performanta sa maxima, sa elimine toate reziduurile de cafea si bauturi pe care le-ati facut anterior, pentru a mentine intodeauna distribuitorul de apa curat.

Cu aceasta procedura veti observa imediat imbunatatirea: cafeaua dumneavoastra va fi fierbinte, super cremoasa si plina de gust.

Aceste mici ponturi vor salva viata aparatului dumneavoastra Nespresso si, mai presus de toate, nu va trebui sa renuntati la pauza de cafea relaxanta si delicioasa.

_____

DESCOPERA ACUM

Toate produsele brand La Capsuleria® pentru espressorul tau Nespresso apasand aici jos:

Toate produsele brand La Capsuleria® in capsule compatibile Nespresso

COMPATIBILITATE

Capsulele La Capsuleria sunt compatibile cu toate espressoarele de cafea Nespresso®:


________
 
Sara Vigorelli
Experta in Cafea
La Capsuleria®
WWW.CAPSULERIA.RO

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!