CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 PACHET DE PASTE BARILLA CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

ISTORIA CAFELEI ☕☕☕

ISTORIA CAFELEI ☕☕☕
Povestea lui Kaldi, pastorul de capre, este teoria cea mai raspandita referitoare la modul in care cafeaua a devenit una dintre bauturile preferate ale lumii. Cu peste 1000 de ani in urma, in Kaffa, regiune din Etiopia, Kaldi a observat ca pana si caprele cele mai batrane erau la fel de sprintene ca si iezii dupa ce mestecau fructele unui anumit arbust.

Kaldi i-a vorbit despre acest lucru staretului de la manastirea din localitate, care a decis sa experimenteze planta si a constatat ca „fiertura” obtinuta din aceste fructe ii ajuta pe calugari sa nu adoarma in timpul rugaciunilor.

Comerciantii venetieni au adus cafeaua in Europa in 1615, insa au existat numerosi opozanti care si-au manifestat reticenta fata de cafea in mod fatis, numind-o „inventia amara a Satanei”, clericul local a condamnat-o, iar controversa a fost atat de mare incat s-a solicitat interventia Papei Clement VIII. Din fericire, acesta a hotarat sa guste bautura si i-a placut atat de mult incat si-a dat aprobarea papala.

DESCOPERA CEA MAI GUSTOASA CAFEA BOABE! 😳

❤️ ARABICA: https://www.capsuleria.ro/.../cafea-boabe-arabica-cremoso...

❤️ ROBUSTA: https://www.capsuleria.ro/.../cafea-boabe-allegri...

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!