CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 PACHET DE PASTE BARILLA CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Beți o cafea într-un mod original? Iată cele mai extravagante cafenele din lume

Beți o cafea într-un mod original? Iată cele mai extravagante cafenele din lume
Țara în care mergi... Cafeneaua spectaculoasă pe care o găsești. Dar cine a spus că, pentru a savura o cafea bună, o cafenea este la fel de bună ca alta? Cu siguranță nu iubitorii de cafea, deseori dispuși să călătorească pe glob în căutarea locului perfect, capabil să îmbine gustul și originalitatea. Da, pentru că a savura o cafea, pentru mulți, este o adevărată experiență și necesită implicarea mai multor simțuri. Vedere, inclusă! Așadar, ce zici de un tur aromat al lumii prin cele mai deosebite cafenele unde poți savura o cafea într-un mod original? Iată cele mai extravagante baruri din lume.
 

Iată cele mai extravagante cafenele din lume


Se începe: direcția Coreea de Sud. Aici, chiar în afara Seulului, găsim YM Espresso Room, o „catedrală” neobișnuită dedicată în întregime cafelei și sacralității ritualului ei. Vitralii, lumânări, bănci clasice din lemn și un altar autentic cu espressoare expuse, literalmente dedicate espressoului.

A doua oprire: Hong Kong, unde la Ozone Bar, găzduit la etajul 118 al hotelului Ritz Carlton, te poți bucura de o ceașcă de cafea aburindă pe un acoperiș de vis, bucurându-te de o priveliște uluitoare într-un local desemnat cel mai înalt din lume.

În Singapore, însă, la Platform 1094, inspirată de Harry Potter, iubitorii de espresso și a vrăjitorului născut din imaginația scriitorului J.K. Rowling, va putea savura o cafea „fermecată”, inclusiv baghete, poțiuni magice, ciocolată și bufnițe.

Apoi, într-un castel medieval din Elveția, în orașul istoric fortificat Gruyères, HR Giger Bar Museum, creat de pictorul și sculptorul suprarealist omonim, câștigător al Oscarului pentru filmul Alien. O mega instalație permanentă cu adevărat unică, cu o structură scheletică cavernoasă, cu arcade duble de vertebre, care traversează tavanul. Va părea că se află în burta unei balene preistorice fosilizate. Aici, o cafea bună, poți savura într-un fel de „dimensiune de altă lume”, între ființe biomecanoide și hieroglife misterioase gravate pe podea.

Nu în ultimul rând, în Bordeaux, Franța, există un bar special, Wave Surf Café, unde atât slidersi experimentați, cât și cei începători vor avea ocazia să bea cafea, între sesiuni de surfing sau bodyboarding, în piscina interioară, unde puteți învăța să prindeți valul!

Așadar, ești gata să bei o cafea într-un mod original?

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!