CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 LAPTE DE MIGDALE CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Cafeaua din orz, un aliat pentru sănătate

Cafeaua din orz, un aliat pentru sănătate
Bogat in vitamine, antiinflamator, „prieten” al sistemului imunitar si al oaselor, pentru cei care sufera de probleme cardiace sau de anxietate. Cafeaua din orz este o băutură fără alcool foarte plăcută, potrivită pentru adulți și copii, care poate fi băută atât fierbinte, cât și rece, la micul dejun sau în momentele de relaxare. Chiar și de mai multe ori pe zi. Dar știați că este și un mare aliat pentru sănătate? Este perfect pentru cei care își păstrează silueta, lăudându-se cu zero colesterol și puține calorii, dar mai ales este ideal pentru diabetici, datorită prezenței vizibile a beta-glucanilor, care permit reducerea zahărului din sânge. Dar meritele acestei cereale străvechi, special prăjite și măcinate pentru ocazie, cu siguranță nu se opresc aici.
 

Un panaceu și pentru siluetă


De fapt, cafeaua din orz este un bun tonic, un diuretic și remineralizant, este purificatoare și are proprietăți digestive, precum și favorizează activitățile intestinale regulate și abilitățile intelectuale. Pe scurt, o „comoară” prețioasă sub formă lichidă precum și o alternativă, dacă este cazul, la cafeaua tradițională.
O băutură cu o mie de proprietăți benefice, bogată în fier și deci perfectă și pentru anemici. De asemenea, este recomandat femeilor care alăptează și femeilor însărcinate, deoarece stimulează prolactina, cunoscută și sub numele de hormonul laptelui.
 

O mică curiozitate despre cafeaua din orz

Se pare că bunătatea și nenumăratele proprietăți ale cafelei din orz erau bine cunoscute încă din Roma Antică, unde era oferită gladiatorilor pentru a le oferi energie. Dar boom-ul său datează, fără îndoială, din perioada celui de-al Doilea Război Mondial, când, din cauza diverselor restricții în vigoare, era deosebit de dificil să găsești cafea, al cărei preț din motive evidente a explodat vertiginos.

Și tu, ai încercat vreodată Orz-ul La Capsuleria? O bunătate incredibilă, cu un gust puternic și o consistență groasă și cremoasă.
 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!