CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 PACHET DE PASTE BARILLA CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Consumul de cafea este bun pentru dinții tăi

Consumul de cafea este bun pentru dinții tăi
Celor cărora le este frică ca efectul cafelei le poate păta dinții ar trebui să știe că consumul de cafea este bun pentru dinți și pentru sănătatea întregii noastre cavități bucale. De fapt, conform unor studii, proprietățile benefice ale cafelei se extind și în gură; Proprietățile antioxidante ale cofeinei au fost demonstrate de Școala de Medicină Dentară a Universității din Boston că ne protejează dinții și ne oferă un zâmbet mai sănătos.

Evident că nu trebuie să depășim cantitatea de cafea consumată și să luăm doar trei căni pe zi, adică doza potrivită pentru a putea beneficia pe deplin de proprietățile băuturii noastre preferate care dacă este consumată în exces ar putea provoca disconfort organismului nostru.
 

Cum funcționează cafeaua pentru sănătatea dentară


Antioxidantii continuti in cafea actioneaza ca o bariera protectoare pentru dinti, protejandu-le smaltul, si pentru gingii, contracarand colonizarea bacteriilor si formarea biofilmului bacterian la suprafata dintilor.

De fapt, polifenolii conținuți în cofeină rup lanțurile de agregare bacteriană și reduc riscul formării plăcii într-un mod aproape drastic.

Doza zilnică potrivită de cafea ne ajută așadar să păstrăm un zâmbet ferit de bolile dentare și cu siguranță mai frumos.

Excesul de cafea in schimb ar putea cauza ingalbenirea dintilor si asta ne-ar obliga sa apelam la acele tratamente de albire care, fiind agresive, tind sa strice smaltul dentar prin slabirea dintelui si supunerea la carii.

Pentru a proteja culoarea și strălucirea zâmbetului nostru ar trebui să încercăm să bem cafea fără a o ține prea mult în gură și în contact cu dinții, astfel încât aceasta să nu riscă să se păteze, unii recomandă să o bem chiar și cu un pai, dar poate că această metodă nu ne-ar permite sa ne bucurăm de o cafea bună, la urma urmei trebuie doar să vă amintiți să vă spălați des pe dinți.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!