CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 PACHET DE PASTE BARILLA CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Dacă bei cafea cu lămâie dispare durerea de cap?

Dacă bei cafea cu lămâie dispare durerea de cap?
Dacă bei cafea cu lămâie dispare durerea de cap? Ne punem această întrebare de ani de zile, iar răspunsul la ea nu este întotdeauna clar.

Un procent foarte mare de oameni de toate vârstele suferă de cefalee, numite în mod obișnuit dureri de cap, și de multe ori pentru a rezolva problema cât mai curând posibil se folosesc medicamente cu frecvență uneori chiar zilnic.

Cauzele durerilor de cap pot varia de la simpli factori de stres până la patologii mai complexe și este firesc ca înainte de a căuta un remediu adecvat este necesar să înțelegem cu ce tip de cefalee avem de-a face...

Printre remediile naturale pentru durerile de cap obisnuite, combinatia de cafea si lamaie pare a fi una castigatoare, daca nu chiar una dintre cele mai eficiente. Deja numai lămâia a fost întotdeauna renumită pentru eficacitatea sa în ameliorarea durerilor de cap, dar cu cafea beneficiul este accentuat.
 

De ce cafeaua cu lămâie te scapă durerea de cap


Efectul benefic al acestei combinații (nu tocmai plăcut la gust, să recunoaștem) a fost dovedit științific. Durerile de cap sunt cauzate în principal de lărgirea vaselor de sânge, astfel încât efectul vasoconstrictiv al cofeinei va inversa acest proces. Pe de altă parte, lămâia, care conține acid citric, ajută la salificarea cofeinei prin creșterea absorbției acesteia în intestin.

Acest remediu poate funcționa în mod evident la unele persoane, în timp ce la altele nu. Totul poate depinde de metabolismul oamenilor și de motivele care generează durerea de cap.
 

Cum să beți cafeaua cu lămâie pentru durerile de cap


De îndată ce începi să simți durerea de cap, pregătește o ceașcă de cafea amară ristretto și stoarce o jumătate de lămâie în ea. Să o bei cu siguranță nu va fi o plăcere și poate chiar puțin dificil, dar vei vedea că în decurs de o jumătate de oră îți va alina durerea de cap și vei fi evitat să consumi medicamente.

O ceașcă de apă fierbinte cu suc de lămâie poate ajuta, de asemenea, la ameliorarea durerilor de cap, la fel ca și consumul de ceai de lămâie de 3-4 ori pe zi.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!