CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 LAPTE DE MIGDALE CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Mască de față cu cafea, miere și ulei hidratant

Mască de față cu cafea, miere și ulei hidratant
Să recunoaștem, cei mai mulți dintre noi cheltuim un buget considerabil pe tratamente de înfrumusețare și wellness a pielii, cum ar fi măștile de față, neștiind că puteți obține aceleași rezultate, dacă nu mai bune, cu ingrediente de casă, cum ar fi cafeaua, mierea și uleiul de măsline.

Așa este, cu cafeaua este posibil să efectuăm numeroase tratamente de înfrumusețare pentru corpul nostru, inclusiv scrub-uri, masaje și măști de față.

Astăzi vom vedea cum să facem una hidratantă și revitalizantă.

Vorbim despre masca de față cu cafea, miere și ulei de măsline, o adevărată gură de prospețime pentru pielea noastră care va da rezultate incredibile, de neatins chiar și pentru cele mai scumpe măști și creme de pe piață.

Masca de față cu cafea și miere va avea ca rezultat o piele netedă și mai ales hrănită. Este potrivit pentru orice tip de ten, chiar si pentru cel gras deoarece atentie, este necesar sa se faca distinctia intre tenul gras si cel hidratat. Evident, înainte de a-ți acoperi fața cu masca, fă întotdeauna un mic test pentru a te asigura că nu ești alergic la ingredientele folosite.

 

Cum să faci o mască de față cu cafea, miere și ulei

 

Ingrediente pentru masca de fata hidratanta

  • 1 lingurita zat de cafea
  • 1 lingurita de miere
  • 1 lingurita de ulei de masline
 

Cum se aplică masca de față cu cafea, miere și ulei

  • ​​​​​​​Pregătiți Cafeaua Capsuleria la mocha, beți-l și lăsați zațul să se răcească
  • Într-un bol, amestecați zațul de cafea, mierea și uleiul de măsline. Dacă aveți la dispoziție ulei de migdale dulci, îl puteți folosi în locul lui.
  • Întindeți masca pe față
  • Masați cu mișcări circulare
  • Se lasa sa actioneze aproximativ 10-15 minute
  • Clătiți cu apă calduță

Datorită prezenței zațului de cafea vei avea un efect de scrub pe față care va îndepărta impuritățile de pe suprafața pielii, în timp ce mierea și uleiul o vor hrăni, lăsând-o moale și catifelată mai bine decât orice cremă.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!