CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 PACHET DE PASTE BARILLA CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Brimming With Love – Iubire cu gust de cafea: toate detaliile despre film

Brimming With Love – Iubire cu gust de cafea: toate detaliile despre film
Ah, ce mister Iubirea! Apropo, ești mai predispus să iubești la prima vedere sau preferi să cunoști mai bine o persoană înainte de a intra într-o relație? În sprijinul acestei a doua teorii există „Brimming With Love – Iubire cu gust de cafea”, un film realizat în SUA, în regia lui W. D. Hogan, care a devenit rapid un adevărat cult. O comedie sentimentală, amplasată într-un bar, al cărui tânăr proprietar, Sam, după ani de experiență, a ajuns la concluzia că feeling-ul corect între două persoane singure poate fi declanșat nu mai devreme de cea de-a 30-a ceașcă de cafea „față în față”. Deci, în rolul unui cupidon modern, el decide să organizeze întâlniri de viteză neobișnuite pe baza de cafea neagră fierbinte și cappuccino, pentru curte „de modă veche”. Făcând chiar un card pe care să valideze băuturile și programările.

Într-o bună zi, la „Brimming With Love”, cu pereții acoperiți de fotografii ale cuplurilor zâmbitoare, născuți chiar între acele mese, jurnalistul „City Herald”, Allie Morgan, ajunge și el din greșeală. Un eveniment fortuit, care o va inspira pe frumoasa redactoare, care, sperând să-și impresioneze directorul, va lua un indiciu din ceea ce se întâmplă la bar pentru a semna o rubrică de vară, în care să spună toate secretele acestei „agenții pentru inimile singuratice”. despre generis. Rămânând, inevitabil, implicată personal.

Finalul, așa cum ar trebui să fie, nu îl vom expune, pentru a nu îndepărta gustul surprizei. Dar un lucru este sigur, o ceașcă bună de cafea, poate de la Capsuleria, sorbită încet singur sau cu prietenii, te determină să te relaxezi, să socializezi, să-ți degajezi capul și, de ce nu, uneori, chiar să aprinzi scânteia și să găsești sufletul pereche . La fel ca în filmul „Brimming With Love – Iubire cu gust de cafea”.

Și ție, s-a întâmplat vreodată să te îndrăgostești, datorită unui espresso fierbinte?

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!