CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 LAPTE DE MIGDALE CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Cafeaua este mai bună amară sau dulce?

Cafeaua este mai bună amară sau dulce?
Sunt cei care o preferă amară, cu zahăr alb, brun, sau îndulcitor, cei cu frișcă, ginseng, spumos sau macchiato, lung, scurt, dublu și am putea merge mai departe!

Când vine vorba de cafea, se cuvine să spunem „fiecare a lui” pentru că modurile de a bea această băutură sunt cu adevărat infinite și este imposibil de stabilit un mod unic de a o înțelege.

Dar care este principala dezbatere care este adesea ridicată pe această temă?

Este, fără îndoială, dacă cafeaua este mai bună amară sau îndulcită.

Există diferite „facțiuni” în acest sens, legate și de diverși factori care pot fi cei de sănătate, cei de tradiție, de dietă și așa mai departe.

Adevărul este că nu există un singur răspuns pentru că hai să vorbim clar, totul este o chestiune de gust și obiceiuri. Cei obișnuiți cu cafeaua îndulcită cu greu o pot lua total amară decât dacă te obișnuiești treptat cu ea, dar odată ce schimbi cursul, este greu să te întorci.

Deci haideți să analizăm câțiva factori legați atât de cafeaua amară, cât și de cea dulce și... alegerea vă aparține!
 

Atenție la siluetă cu cafeaua îndulcită

Atunci când începi o dietă, cei care recomandă dieta de urmat limitează adesea numărul de cafele. La început credem în mod firesc că acest lucru se datorează caloriilor din cafea în sine, în realitate principala problemă este zahărul.

Dacă cafeaua este adesea menționată ca „arzător de grăsimi” datorită efectului cofeinei, este și adevărat că această proprietate este anulată de vârfurile de insulină datorate aportului de zahăr.

La aceasta trebuie să adăugăm apoi caloriile care provin din zahărul însuși.

În acest moment este firesc și evident să spunem că din punct de vedere al siluetei este mai bine să bei cafea amară, dar nu le place tuturor. Prin urmare, este bine să te obișnuiești măcar cu o cantitate mai mică de zahăr (de exemplu o jumătate de plic de zahăr în loc de unul întreg).
 

Efectul energizant al cafelei amare

Efectele energizante ale cafelei sunt acum destul de cunoscute de toată lumea, dar știați că acestea sunt într-un anumit sens anulate de zahăr? Asta e corect! Nivelurile ridicate de insulină datorate zaharurilor nu numai că anulează efectul de slăbire al cafelei (cum am menționat mai sus), ci și efectul ei energizant.

Acest lucru se datorează faptului că un nivel ridicat de insulină provoacă oboseală și somnolență.
 

Zahărul îmbunătățește aroma cafelei


Mulți susțin că zahărul, ca și sarea, acoperă aromele. În realitate, cantitatea potrivită de zahăr din cafea, dimpotrivă, îi sporește aroma.

Pe scurt, se pare că între cafeaua cu zahăr și cafeaua amară, cea din urmă câștigă în ceea ce privește sănătatea și prima în ceea ce privește aromă....

Fie că este dulce sau amar, important este să fie Cafea La Capsuleria...

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!