CUMPARA DE MINIM 99 DE LEI SI PRIMESTI UN 1 LAPTE DE MIGDALE CADOU + TRANSPORT GRATUIT DE LA 199 LEI

Crema anticelulitica cu zat de cafea

Crema anticelulitica cu zat de cafea
Vara este aici și odată cu ea și repetiția costumului de baie... și piele de coajă de portocală pare să fie din nou problema noastră după ce am ținut-o ascunsă sub hainele noastre de iarnă. Nu vă faceți griji pentru că pe lângă o alimentație sănătoasă și puțină mișcare, ne poate ajuta și o excelentă metodă: crema anticelulitică cu zaț de cafea.



Aceasta crema preparata cu zat de cafea este un remediu foarte util pentru combaterea acestei imperfectiuni suparatoare, este de fapt un remediu natural impotriva celulitei foarte simplu de preparat si mai ales eficient datorita actiunii cofeinei.
 

Cum se prepară crema anticelulitică cu zaț de cafea

Prepararea acestei creme cu zat de cafea este cu adevărat ușoară, deoarece trebuie doar să adaugi zaț de cafea la crema hidratantă sau să le adaugi în uleiul de migdale pentru a obține un remediu anticelulitic complet natural. Deci pentru prepararea acestui remediu aveți nevoie de aproximativ 3 linguri de zaț de cafea și aceeași cantitate de cremă hidratantă sau ulei.

Așa că intr-un recipient doar puneți zatțl de cafea si apoi adaugati crema hidratantă sau uleiul si amestecati bine, pana obtineti un amestec omogen.

Este important să lăsați crema anticelulitică să se odihnească câteva minute înainte de a o aplica. În acest moment crema trebuie aplicată pe zona de tratat făcând mișcări circulare care să ajute la acțiunea cofeinei și să activeze microcirculația pentru a facilita drenarea excesului de lichide.

De fapt, cofeina conținută în zațul de cafea are o acțiune puternică anticelulitică deoarece drenează excesul de lichide și în plus are un efect antioxidant care previne îmbătrânirea pielii și reduce efectul de coajă de portocală.

Masându-ți pielea cu acest remediu natural și de bricolaj, țesuturile sunt stimulate și, de asemenea, previne stagnarea lichidelor din interiorul lor. În acest fel pielea își recapătă elasticitatea și tonusul.

Descoperă cafeaua macinată Capsuleria

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!